Jaimie Vaes en Sarah van Soelen slaan in gezamenlijk statement terug na kritiek

Sarah van Soelen en Jaimie Vaes hebben met André Hazes en Lil Kleine misschien wel de minst populaire BN'ers van Nederland als vriend. Het Nederlandse publiek kent dan ook geen genade met ze, en dagelijks staat het internet vol met de laatste geruchten rond de twee showbizzkoppels. In een gezamenlijk statement slaan Jamie en Sarah nu terug na alle shit die ze over zich heen hebben gehad.

Jaimie vaes sarah van soelen

Gezamenlijk statement

Beide dames postten vandaag dezelfde cryptische boodschap op hun Instagram accounts: “Wat Susie over Sally zegt, zegt meer over Susie dan over Sally. Onthoud dat”. Hoogstwaarschijnlijk maken ze hiermee een statement naar de mensen die alle geruchten over hen verspreiden waarover we dagelijks op (sociale) media kunnen lezen. 

Negatief nieuws

Sinds het nieuws bekend werd dat André Hazes de moeder van zijn kind, Monique Westenberg, had verlaten voor de 25-jarige Sarah, moet het koppel 24 uur per dag bewaakt worden vanwege bedreigingen. Jaimie kwam afgelopen week negatief in het nieuws nadat ze tijdens een incident in een hotel op Ibiza mishandeld zou zijn door Lil Kleine. Woensdag kwamen Jamie en Kleine al met een video waarin ze ontkenden dat de rapper haar mishandeld zou hebben, en vroegen ze mensen om het verder te laten rusten.

Check het statement van Jaimie Vaes en Sarah van Soelen en de video van Jaimie en Lil Kleine hier:

sarah van soelen jaimie vaes

Bron en beeld: AXED.nl

Gepubliceerd op: 3 juni 2021

Tags

×