Zo zag Jaimie Vaes eruit voor haar plastische chirurgie

Iedereen die dagelijks even op Instagram gluurt, weet ervan af: er gaan heel wat fillers in bij Nederlandse én buitenlandse influencers. De meest bekende zijn natuurlijk de Kardashian en Jenner-familie. Maar ook in Nederland kunnen we er wat van. Zo ook Jaimie Vaes, de ex-vriendin van Lil Kleine.


 

Break-up

De laatste tijd is Jaimie Vaes vaak in het nieuws geweest. In het algemeen had het te maken met haar ex Lil Kleine die haar meetrok in de negativiteit. Gisteren kwam dan eindelijk het verlossende woord: Jaimie en Kleine zijn niet meer samen en hebben hun huwelijk afgeblazen. Dat liet ze weten in haar reality serie. Daarin is ze ook eerlijk over de fillers en botox die ze hier en daar plaatst.

Fillers

Wat voorop staat is dat iedereen mag weten hoeveel plastische chirurgie zij (of hij) uit laat voeren. We waren stiekem wel benieuwd hoe Jaimie er uit zag voor de ingrepen. Dat is blijkbaar makkelijk op het internet te vinden!

19 jaar vs. 29 jaar

jaimie vaes voor chirurgie
 

Oude beelden Jaimie Vaes

Tijdens een opname van Chantal Bles (de vrouw van Robert Doornbos) komt Jaimie ook in beeld. Dit was 2012, 9 jaar geleden dus. Die beelden zijn voordat Jaimie regelmatig naar de plastische chirurg ging. Check de beelden hieronder!

Bron en beeld: AXED.nl

 

Gepubliceerd op: 30 juni 2021

Bron

Tags