Jason Statham is terug in keiharde Guy Ritchie-actiefilm Wrath of Man

Als denkt aan brute actiefilms, dan denk je al snel aan Jason Statham. En het goede nieuws is dat de acteur Van The Transporter en The Italian Job terug is in een filmrol die hem op het lijf is geschreven, namelijk de nieuwe actiefilm van de legendarische scenarioschrijver Guy Ritchie 'Wrath of Man'.

Wrath of Man

Wrath of Man

In de fim speelt Jason Statham de mysterieuze ‘H’, die net na een gewapende dodelijke roofoverval zijn heil in de geldtransport-wereld. Zijn collega’s vinden het echter nogal verdacht dat ‘H’ het weinig boeit hij continu zij wapen trekt, waarbij er regelmatig doden vallen.  Wanneer H miljoenen dollars van de onderwereld moet vervoeren, raakt hij steeds verder verwikkeld in het criminele circuit. Inderdaad, de verhaallijn doet wat denken aan de The Transporter-films, waaraan Statham grotendeels zijn bekendheid te danken heeft.

Wrath of Man

 

Cast

Behalve Statham zijn ook Holt McCallany van Mindhunter, Josh Hartnett, Laz Alonso (ook van the Fast and the Furious) en Scott Eastwood te zien in Wrath of Man, én Post Malone, die een klein rolletje in de film heeft.

Hieronder kunt u de trailer van de Wrath of Man bekijken:

 

Gepubliceerd op: 24 september 2021

×