Je seksleven opkrikken door het gebruik van emoticons

Zit je seksleven in een slop? Wij hebben de oplossing. Gewoon veel meer gebruik maken van die prachtige emoticons, smiley’s of hoe je ze ook wilt noemen, in je tekstberichten. Want uit onderzoek van match.com is gebleken dat je dan veel meer mensen het bed in krijgt. IDEAAL!

Wat leert het onderzoek ons? Dat lullen als brugman voor geen ene klap helpt, maar gewoon maximaal veel emoticons sturen wel. Meer dan de helft van de vrijgezellen die dit al deden, hadden volgens het onderzoek regelmatig een heftige zweetpartij met iemand in bed.  Oftewel, als je een beter seksleven wilt, meer emoticons sturen.

Maar het gebruik van emoticons heeft niet alleen invloed op het seksleven van de “eeuwige” vrijgezellen. De mensen die veelvoudig gebruik maken van de emoticons gaan vaker daten en hebben dubbel zoveel kans om te trouwen. Een duizelingwekkende 62% van deze mensen wil trouwen, tegenover 30% van de mensen die geen gebruik maken van emoticons, aldus Helen Fisher, een van de onderzoekers.

Dus als jij tijdens de carnaval het nummer van een chick hebt gescoord. Gewoon overladen met emoticons en voor je het weet lig je haar in bed aan te duwen! Succes. 

Gepubliceerd op: 13 februari 2015

Bron

Tags