Wow: Jelle (35) speelt gitaar tijdens hersenoperatie

Loading Video...

We hebben vervelend nieuws: Jelle van Tilburg is afgelopen weekend op 35-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hersentumor. Dat liet zijn vrouw Kim weten. Hij gooide afgelopen mei hoge ogen met zijn bijzondere actie tijdens zijn hersenoperatie.

Heftige hersenoperatie

Begin 2020 kreeg Jelle te horen dat hij een kwaadaardige tumor in zijn hersenen had. Hij onderging een heel heftige hersenoperatie in de hoop de tumor weg te krijgen. Daarvoor moest Jelle gedurende de operatie wakker blijven, omdat daarmee getest kan worden of er geen vitale hersenfuncties worden geraakt tijdens de operatie zelf.  

Gitaarspelen

Jelle is een creatieveling in hart en nieren en hij opperde om tijdens de operatie gitaar te spelen. Dat was niet zijn enige reden: hij wilde met zijn actie geld inzamelen om het onderzoek naar hersentumoren te steunen. Tijdens de operatie speelde Jelle het nummer Wish You Were Here van Pink Floyd. Benieuwd naar Jelle's talent tijdens de operatie? Bekijk bovenstaande video dan.  

Men zal Jelle om deze niet zo snel vergeten. Wij wensen veel sterkte aan de nabestaanden van Jelle van Tilburg met het zware verlies.

Gepubliceerd op: 21 februari 2021

Bron

Tags