Jochem Myjer deelt hilarisch ranzig campingverhaal

Kamperen, voor de een een nachtmerrie, terwijl de ander niet anders wil. Jochem Myjer is er in ieder geval gek op en heeft zelfs een vaste standplaats. Afgelopen weekend zag de cabaretier zich een ranzig tafereel op zijn camping afspelen, en hij kon het niet laten om dit even met zijn volgers te delen.

jochem myjer

Luidruchtige studenten

Op Jochem's camping stond afgelopen weekend namelijk een groep met nogal luidruchtige studenten, die duidelijk geen ervaren kampeerders waren. Myjer deelt speciaal voor hen een foto van een 'speciale' wasbak, waarbij hij schrijft: "Ik heb lang getwijfeld, maar ik ga het toch vertellen. Dit is de plek waar mensen met een camper/caravan hun chemisch toilet legen. Dat kraantje is bedoeld om het toilet nog even grondig schoon te spoelen van binnen."

Ontbijtbordjes

Deze luidruchtige studenten, bleken dit niet helemaal begrepen te hebben. Jochem vervolgt dan ook: "Jullie hebben mij geleerd dat je kennelijk op deze plek ook de tanden kan poetsen en de mond kan spoelen. Het bordje erboven is wellicht ook wat klein. Aan jullie nette accent te horen, was het de eerste keer dat jullie kampeerden dus ik neem het jullie niet kwalijk. Oja, en die afwasborstel aan de zijkant is bedoeld om in noodgevallen de buitenkant van het toilet te reinigen. Maar jullie bewezen dat je er ook de bordjes van het ontbijt mee kan afwassen." Ouch...

Check het hilarische en ranzige campingverhaal van Jochem Myjer hier:

Bekend en onbekend Nederland kan dan ook hartelijk lachen om de post van Jochem Myjer:

jochem myjer

jochem myjer

Bron en beeld: Instagram, Thebestsocialmedia

Gepubliceerd op: 1 juli 2021

Tags