Joey is de nieuwe gevreesde drugkingpin van de lage landen

De drugswereld is een levensgevaarlijke business, die beheerst wordt door intimidatie, geweld en liquidaties. Als baas van een drugsbende moet dan ook medogenloos zijn en stevig in je schoenen staan. En er is een nieuwe speler in het veld, drugskingpin Joey is hard op weg naar de absolute top van de Nederlandse onderwereld.

Stapels met euro's

In de video laat Joey trots zijn pillenlaboratorium en stapels met euro's zo hoog als wolkenkrabbers zien, waar Ferry Bouman jaloers op zou zijn. Het kan dan ook niet anders dat Joey zich binnen de kortste keren de grootste druglord van de lage landen mag noemen. Wij kunnen alvast niet wachten tot Netflix zijn levensverhaal gaat verfilmen. 

Check de nieuwe gevreesde drugskingpin van Nederland Joey hier:

Drugs papegaai

In het 2019 verscheen het opvallende nieuws van een papegaai in Brazilië, die was getraind om drugsdealers ze te waarschuwen voor de politie. Jammer genoeg werd het dier gevonden bij een inval in een drugspand in de plaats Vila Irmã Dulce. Hij riep bij het zien van de agenten: “Mama, de politie!”De politie heeft de papegaai in beslag genomen. 

Bron en beeld: DailyBuzz

Gepubliceerd op: 3 maart 2021

Tags

×