Joke heeft nieuws: 'Raket gaat internet platleggen en Rutte is gekloond'

Je zou denken dat door evolutie mensen langzaam steeds iets slimmer zouden moeten worden, maar als je om je heen kijkt lijkt het tegendeel waar. Zeker het aantal mensen dat in allerlei vergezochte complotten en andere vergezochte theorieën geloofd, lijkt met de dag toe te nemen. Neem bijvoorbeeld Joke.

Raket afgevuurd uit Amerika

Joke heeft namelijk geweldig nieuws voor ons. Ze heeft een droom gehad waarin ze zag hoe er een raket vanuit Amerika afgevuurd zou worden, die het internet plat gaat leggen. Bovendien zou er vervolgens over de hele wereld nog maar één tv-kanaal te zien zijn, die in alle talen wordt ondertiteld. Van Trump en Poetin en nog iemand. Oh ja, Mark Rutte is gekloond, dat konden we tijdens de laatste persconferentie natuurlijk allemaal al zien. 

Check alle heftige onthullingen van Joke hier:

Wat denk jij gaan de onthullingen uitkomen? We zijn erg benieuwd. Als jij ook goede figuren tegenkomt die we dit soort wonderlijke voorspellingen doet dan horen wij dat uiteraard graag. Stuur ons dan een bericht en wie weet kunnen we er een stuk overschrijven. Want dit soort pracht mensen moeten natuurlijk een podium krijgen. Dus houd je oren en ogen geopend en laat het ons weten!

Bron en beeld: Skoften

Gepubliceerd op: 21 januari 2021

Tags