Attentie, attentie! K3 is op zoek naar een nieuwe zanger(es)!

Hold your horses, ladies and gentlemen: Klaasje Meijer verlaat na vijf jaar K3! Dat laat de groep samen met Studio 100-baas Gert Verhulst weten. Dat betekent dat ze hoognodig op zoek zijn naar een nieuwe zangeres.. óf zanger. 

Klaasje won in 2015 het programma K3 zoekt K3 en stond dus jarenlang met de rest van K3 te schitteren op Nederlandse en Vlaamse podia. Nu is het tijd om het stokje door te geven aan iemand met zangambities (... en die het ook daadwerkelijk kunnen natuurlijk). Studio 100 laat weten dat ze iemand zoeken die boven de 18 jaar is en een vrouw of man is! Gaat K3 dan binnenkort voor het eerst bestaan uit 2 meiden en 1 jongen?! We gaan het zien... Trommel al je vrienden, neven, nichten, broers en zussen op om auditie te doen! 

Televisieprogramma in de dop

Verhulst laat weten dat ze erover nadenken om een televisieprogramma te maken die de zoektocht naar een nieuw lid in kaartbrengt. Klaasje zal overigens wel de tour afmaken die gepland staat. Die was het afgelopen jaar gecanceled, maar de groep heeft er vertrouwen in dat ze snel weer op het podium zullen staan! 

Laten we nog één keer kijken naar hoe Klaasje K3 zoekt K3 won destijds! Wie van jouw vrienden zal het stokje overnemen? 

De grote wisseltruc

Het is niet de eerste keer dat meidengroep K3 gewisseld is van leden: van 1998 tot 2009 bestond K3 oorspronkelijk uit Karen, Kristel en Kathleen. In 2009 nam Josje de plek over van Kathleen. Zes jaar later besloten de andere twee het schip te verlaten waardoor K3 is zoals we die nu kennen: Klaasje, Marthe en Hanne. 

Gepubliceerd op: 9 februari 2021

Bron

Tags