'Karen' gebruikt slip als mondkapje na waarschuwing supermarktpersoneel

Sinds de uitbraak van de pandemie is het normaal geworden dat mensen in openbare ruimtes een mondkapje dragen. Niet iedereen is echter overtuigd van het nut van deze 'muilkoven', en weigeren deze dan ook te dragen. Zo ook deze Zuid-Afrikaanse versie van een 'Karen', die hierop werd aangesproken.

Improvisatie

'Karen' was bezig haar boodschappen te doen in een Pick n Pay supermarket in het Afrikaanse land, en had daarbij geen mondkapje op. Ze werd hier dan ook op aangesproken door een supermarktmedewerkster. Karen blijkt een goed gevoel voor drama én improvisatie te hebben, want tot verbazing van de medewerker en de overige mensen in de winkel trekt ze een grote zwarteslip onder haar jurk vandaan en trekt deze vervolgens over haar hoofd.

Niks vreemds

De overige shoppers kunnen hun ogen niet geloven, maar volgens Karen doet ze niks vreemds. "Well personally I find it acceptable, it is a mask... And quite frankly I think the bacteria on your knickers is less than on the mask." (En eerlijk gezegd denk ik dat de bacteriën op je onderbroek minder zijn dan op het masker.) Dat hopen we dan maar... 

Check hier hoe Zuid-Afrikaanse Karen haar slip gebruikt als mondkapje:

Bron en beeld: The Daily Mail, Youtube

 

 

Gepubliceerd op: 2 maart 2021

Tags