Speciaalbier Kasteel Rouge heeft nu zijn eigen ijssmaak

Vind jij het Belgische speciaalbiertje Kasteel Rouge ook één van de toppers op het gebied van bier? Dat snappen we. Voor de Kasteel Rouge-liefhebbers hebben we misschien dan wel goed nieuws!

speciaalbier kasteel
 

Bier, kersen, vanille en witte chocoladestukjes

Het bier Kasteel Rouge,  wat is gebrouwen in het Izegemse Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck, zal het eerste speciaalbier zijn wat een ijssmaak zal worden. De ijssmaak heet Vanilla Cherry Kasteel Rouge heten. Het ijs smaakt naar vanille met Kasteel Rouge-smaak en stukjes kers en witte chocolade. Het klinkt ons als muziek in de oren. 

Rennen naar de Belgische supermarkt!

De CEO van de Kasteel Rouge-brouwerij heeft de handen ineen geslagen met ijsmaker LiQ. Buiten dat LiQ bekend is met bijzondere ijssmaken, is het bedrijf ook duurzaam. Alle ijsverpakkingen worden bijvoorbeeld van biologisch materiaal gemaakt. Voor de mensen die in de buurt van België wonen, hebben het al helemaal getroffen: je kunt het Kasteel Rouge-ijs halen bij de supermarkten Colruyt, Spar, Delhaize en binnenkort Prik&Tik. Voor de liefhebbers die wat verder willen reizen, kun je het ijs ook kopen in Izegem bij de bierbrouwerij zelf. Of je bestelt het via de webshop van LiQ. Daar drinken - eh - eten we op! 

 

Gepubliceerd op: 12 april 2021

Bron

HLN

Tags