OMG: Ken jij deze vaatwasser lifehack al?!

Als kind dachten we altijd dat volwassenen alles wisten en overal antwoord op hadden. Nu zijn we zelf die volwassenen waar we vroeger tegenop keken en weten we precies niks. Deze vaatwasser lifehack bijvoorbeeld. Our minds are blown, ziek!

Lifehack

Lifehacks zijn misschien wel de fijnste dingen om achter te komen. Het leven wordt er immers een beetje makkelijker door. Hoe meer, hoe beter is ons motto! Daarom zijn we ook zo blij met Renske Holwerda. Twitter ontplofte namelijk toen Renske een lifehack op TikTok van Amanda tegenkwam en dat deelde op Twitter. Met 1.300 likes en bijna 200 likes werd al snel duidelijk dat lang niet iedereen op de hoogte was van deze bijna magische tip. 
 

Vaatwasser

In de video is te zien dat je iets speciaals met je vaatwasser kan. Ken je namelijk die eeuwige struggle dat je kom of beker te hoog is waardoor de vaatwasla niet kan sluiten? Dat drama ga je dus nooit meer hebben en dat allemaal dankzij deze geweldige lifehack! Dus ren snel naar je eigen vaatwasser om te kijken of dit trucjes ook bij die van jou werkt. Grote kans van wel namelijk! Check de video waar we het over hebben hieronder:
 

 

Gepubliceerd op: 21 mei 2021

Bron

Tags