Kerstversiering Rachel Hazes valt niet in de smaak: 'Het lijkt wel een bordeel!'

Sinterklaas is weer achter de rug dus veel meeste mensen zijn al begonnen met het versieren van hun huis, zo ook Rachel Hazes. De kerstversiering in haar huis, die ze op Instagram plaatste, viel echter niet bij iedereen in de smaak. Ook Yvonne Coldeweijer vind het maar niks: “Wat een slechte smaak. Lijkt wel een bordeel!”

Tasje van Cartier

Naast de versieringen die niet in de smaak vielen bij Yvonne, gaf ze ook aan dat de foto die Rachel op Instagram plaatste dubbelzinnig was.  Onder de kerstboom van Rachel was er een tasje van Cartier te zien en weet je nog  dat Rachels zoon, André Hazes jr., werd gespot met een tasje van Cartier? Hierop gingen de geruchten rond dat  hij een presentje had gekocht voor Monique Westenberg;  “Wat zien we daar! Een Cartier-tasje! Remember: een spion had André gespot in Cartier … Geen love bracelet voor Moon maar toch iets voor z’n moeder?” “Zien wij La Hazes ervoor aan om dit tasje expres hier neer te zetten en te filmen om duidelijk te maken aan ons dat het Cartier cadeau NIET voor Moon was?” aldus Yvonne.

Hoe gaat het met André?

“André bevindt zich in een loyaliteitsdilemma… Enerzijds wil hij het allerliefst Moon terug, maar ze geeft aan dat Rachel er bij haar nooit meer inkomt. Anderzijds heeft hij een goede band met zijn moeder, die er niet achterstaat dat hij terug wil naar Moon”,  gaf Yvone aan. Rachel wil er volgens Yvonne ‘alles aan doen om dit tegen te houden’. “Dit conflict brengt André erg in de war en dit is niet de beste situatie voor hem als verslaafde om zich in te bevinden …” Ook zouden Rachel en Hazes naar Los-Vegas reizen, maar ook dat gaat niet door, inmiddels zijn ook alle optredens van André voor het komend aar gecanceld.

Gepubliceerd op: 7 december 2021

Tags

×