Kijkers First Dates gaan los om extreem rare wenkbrauwen van deelneemster

Het leuke van First Dates is dat je mee kunt kijken bij ongemakkelijke eerste dates terwijl jij het niet zelf hoeft mee te maken. Win-win situatie dus! De types die in het programma voorbij komen zijn ook soms bijzonder te noemen, net als de 19-jarige Sterre!

First Dates NL

Onlangs deed Sterre uit Arnhem mee met het BNNVARA programma First Dates waar zij op eerste date ging met de 18-jarige Amir. En Sterre is op z'n zachtst gezegd een bijzondere verschijning. Haar wenkbrauwen alleen al zijn namelijk genoeg om stof op te laten waaien op social media, zoals Twitter. Dat werd dan ook flink gebeurd!

Make-up

Make-up hier en daar is natuurlijk iedereens eigen keuze, maar Sterre's wenkbrauwen waren heel erg opvallend. Normaal gesproken lopen wenkbrauwen in een lijn met een buiging naar beneden, maar die van Sterre gaan omhoog. Opvallend dus! Heel twitterend Nederland trekt in ieder geval hun wenkbrauwen op. Check de reacties hieronder maar! (En mocht je de aflevering terug willen zien: het is de aflevering die is uitgezonden op 22 september 2021)

1.

 

 

 

2.

3.

4.

5.

Gepubliceerd op: 26 september 2021

Bron

Tags