Kijkers kotsen 'Big Money Spender' in LLDL massaal uit: 'Blah blah blah wat een praatjesmaker'

In de datingshow Lang Leve de Liefde worden twee mensen een aantal dagen bij elkaar in een villa gezet, in de hoop dat er iets romantisch opbloeit. Dit zorgt voor mooie, ongemakkelijke, hilarische momenten, maar regelmatig ook voor flinke irritatie bij kijkers, zoals in het geval van een van de nieuwe kandidaten.

Big Money Spender

Wanneer je zakelijk succesvol bent in het leven, mag je daar natuurlijk best trots op zijn. Wanneer je echter denkt dat je met praten over hoeveel geld je hebt het hart van een vrouw te kunnen veroveren, zit je er in de meeste gevallen flink naast. Tenzij het om een vrouw gaat die juist het geld belangrijker vindt dan de man zelf natuurlijk. In een fragment op de Lang Leve de Liefde-Facebookpagina zien we hoe de deelnemer Koen gelijk van wal steekt met dat hij bekend staat als 'Big Money Spender' en vervolgens met een hele opsomming komt van wat voor bedragen hij allemaal heeft uitgegeven. Zijn date Shelly hoort het allemaal maar aan.

Reacties

Het gebral over geld van Koen zorgt dan ook voor veel irritatie bij kijkers, die dit massaal in de reacties laten weten. Zo schrijft iemand: "Ppppfff doodvermoeiend al dit clipje. Geld geld geld en maar opscheppen. Daar hoort een vrouw naast die ook geld als 1e levensbehoefte heeft", en een ander: "Iemand die zo materialistisch is en zo vreselijk kan opscheppen over geld is echt een grote afknapper. Al was het de knapste man op aarde, dit is echt genoeg om heel hard weg te rennen."

Ondankbaar zeikwijf

Onlangs zorgde 'ondankbaar zeikwijf' in Lang Leve de Liefde Stephanie ook al voor woede onder kijkers. Hoewel haar date Danny zijn best deed om haar te verrassen met zelfgemaakte hamburgers, leek ze niet bepaald onder de indruk: "Proost, op je mislukte eten." Check het fragment hier.

Check de brallende 'Big Money Spender' in LLDL die voor irritatie zorgt hier:

Bron en beeld: Facebook Lang Leve de Liefde

Gepubliceerd op: 11 juni 2021

Tags

×