Kijkers gaan los om mischien wel grootste eikel ooit in LLDL: "Arrogante kwal!"

Een van de leukste TV-programma's van de laatste tijd is Lang Leve de Liefde.  In de datingshow  worden twee onbekenden bij elkaar in een villa gezet, in de hoop dat de vonk overslaat. Hierin zien we dan ook de meest uiteenlopende figuren voorbij komen, die lang niet altijd in de smaak vallen bij elkaar óf de kijkers. Het ultieme voorbeeld van iemand die duidelijk níet in de smaak viel is deelnemer Jochem, die vorig jaar in het programma te zien was.

grootste eikel ooit in lldl

Blind date

Jochem komt duidelijk in aanmerking om de twijfelachtige titel van 'grootste eikel ooit in LLDL' op zijn naam te schrijven. Hij vertelt namelijk een anekdote over een blind date die hij in het verleden had. De dame in kwestie bleek volgens Jochem nogal lelijk te zijn, en hij wilde eigenlijk doorfietsen, maar omdat ze hem al had gezien moest hij de date toch uitzitten, waarna hij haar op een ongelooflijk lullige manier duidelijk maakte dat het niks ging worden.

Arrogante kwal

Dit schiet kijkers volledig in het verkeerde keelgat, zo blijkt wel uit de duizenden reacties op het fragment. "Wat een triest figuur. Hij is nog trots op zijn gedrag ook", zo merkt iemand op, en een ander: "Hij verbeeld zich wel heel wat. Arrogante kwal." Weer een ander denkt wel te snappen wat er aan de hand is: "Zulke mannen zijn diep van binnen heel onzeker en hebben waarschijnlijk een micropenis."

Big Money Spender

Een andere kandidaat voor de titel 'grootste eikel ooit in LLDL' was deelnemer Koen, die onlangs in het programma te zien was, die zichzelf 'Big Money Spender' noemde en alleen maar over geld kon praten. Dit zorgde voor enorme irritatie bij kijkers. Het fragment vind je hier

Check de misschien wel grootste eikel ooit in Lang Leve de Liefde hier:

Bron en beeld: Facebook Lang Leve de Liefde

Gepubliceerd op: 23 juni 2021

Tags