Klant bestelt online "Appels" en krijgt gloednieuwe Apple iPhone in plaats

Een winkelende klant was stomverbaasd toen hij merkte dat de Amerikaanse supermarkt keten Tesco een zijn bestelling van een zak met appels had verwisseld voor een gloednieuwe iPhone.

Nick James haalde zoals gewoonlijk zijn boodschappen bij zijn lokale Tesco supermarkt in Twickenham (Engeland), maar het personeel vertelde hem dat hij een 'verrassing' tussen zijn boodschappen kon verwachten.

Geen ongelukje?

Zo vertelde de 50-jarige Nick tegen de Mirror: "Ik verwachtte dat de verrassing een paasei zou zijn of zoiets - ik was op zijn zachtst gezegd een beetje geschokt." Ja, en dit was geen foutje van de supermarktgigant. Als onderdeel van hun nieuwe actie, die tot zondag (18 april) loopt, worden trouwe boodschappers beloond met een "klein" cadeautje.

"Velen van onze klanten zijn positief-teleurgesteld door ongewenste vervangingen in onze bestelling", dus Tesco. De complete lijst van mogelijke prijzen zijn als volgt:

- Vers gebakken broodjes voor een Motorola E7
- Appels voor een Apple iPhone SE
- Melk Chocolade Reep voor een Samsung Galaxy S21 5G
-Tesco was tabletten voor een Samsung Galaxy Tab 7
- Pampers Active Fit luiers voor een Samsung Galaxy Fit 2
- Black Gnocchi voor een Nokia 3.4
- Bevroren kabeljauw voor Apple Airpods Galaxy
- Chocolade melk voor een Samsung Galaxy Watch 3 Mini
- Cheddars voor een Apple iPhone 12
- Mini Wattenstaafjes voor Samsung Galaxy Buds Live

Om net als Nick kans te maken op een van deze prijzen moet je een bestelling plaatsen bij Tesco en die via Click+Collect ophalen. Je moet er wel even voor naar Engeland toe daarvoor.

Gepubliceerd op: 15 april 2021

×