Klussers opgelet: Deze Connexxion lijnbus staat voor een prikkie te koop!

Als schrijver van dit bescheiden en op de rand van acceptabele stukje tekst ben ik persoonlijk al trots als ik zelf een lampje heb verwisseld en moet ik voor een lekke band al naar de fietsenmaker, maar je hebt ook van die mensen die alles zelf lijken te kunnen. En voor deze groep zou dit wel eens een project kunnen zijn om enthousiast van te worden. Je kunt namelijk een gebruikte Connexxion lijnbus voor een prikkie op de kop tikken!​ ​Connexxion lijnbus te koop

Droomcamper of rijdende kroeg

Mocht je dus over twee rechterhanden beschikken, dan is het misschien een ideetje om een van de stadsbussen aan te schaffen en deze om te bouwen tot een droomcamper. Of wat dacht je van een rijdende kroeg? Je koopt namelijk al een bus voor slechts 3.250 euro! 

Zescilinder motor

De bus van het bekende Duitse merk MAN stamt uit 2006 en is voorzien van een zescilinder motor die 244 pk's produceert. Hij loopt op aardgas, wat goedkoper en zuiniger is dan diesel en bovendien minder CO2 uitstoot. Bovendien hoef je niet in de dieselwalmen te pitten, wanneer je camper af is. 

Beginnen je klushanden al te jeuken? Neem dan contact op met Autosloperij De Populier, waar de bus te koop staat. De website vind je hier.

Check hier de foto's van de bus en wat inspiratie hoe deze er na de verbouwing uit zou kunnen zien:

Connexxion lijnbus te koop

Connexxion lijnbus te koop

Bron en beeld: TopGear.nl

Gepubliceerd op: 9 april 2021

Tags

×