Koeien helpen bij arrestatie van autodief

Loading Video...

Het doet je denken aan een komische actiefilm met een mislukte held in de hoofdrol: koeien die helpen om de dief in te rekenen. Normaal gesproken doen de koeien niks als je langs ze loopt zou je denken. Maar niets is minder waar. Als je over hun terrein gaat rennen en ook nog eens een autodief bent, dan komen ze in actie!

Zo bleek uit beelden die de politie in de Amerikaanse staat Florida heeft vrijgegeven. Daarin is te zien hoe een vrouw van 46 een auto had gestolen. Toen ze merkte dat ze was betrapt, liet ze het voertuig achter langs een weg. Vervolgens probeerde ze te vluchten.

Ze rende een wei in, maar kwam daar voor een grote verassing te staan, namelijk een hele kudde koeien! En die lieten de vrouw niet zomaar aan zich voorbijgaan. Zo rent de hele groep achter haar aan, terwijl ze het weiland probeert over te steken. De hulpdiensten klonken nog bezorgd, want het leek erop dat de koeien de vrouw wilden aanvallen.

Uiteindelijk heeft de politie de vrouw zonder kleerscheuren kunnen oppakken. Dat ze niet een lieverdje is, blijkt uit het politierapport. Zo is ze onder meer aangeklaagd voor diefstal, cocaïnebezit en het verzetten bij een arrestatie.

Gepubliceerd op: 12 augustus 2018

Bron

Tags