Koppel in LLDL maakt verschil tussen mannen en vrouwen perfect duidelijk

Dat mannen nou anders denken dan vrouwen is algemeen bekend, maar deze scène in Lang Leve de Liefde slaat alles. Hier wordt haarfijn duidelijk wat het verschil is tussen mannen en vrouwen tijdens een date (spoiler: het is vrij hilarisch).

verschil mannen vrouwen

Lang Leve de Liefde

In het SBS6-programma Lang Leve de Liefde worden twee mensen aan elkaar gematcht die vervolgens 24 uur worden opgesloten in een huis. De gehele 24 uur wordt vastgelegd door camera's en de hoogte- (en soms ook dieptepunten) worden dagelijks aan de kijkers gepresentateerd. Afgelopen week konden we zien hoe Nastia en Stanley elkaar ontmoette in het LLDL-huis.

Verschil mannen vs vrouwen

Het mooie van het programma is dat berichtjes die de kandidaten naar vrienden en familie sturen, ook zijn te volgen in het programma voor de kijkers. Daar kwam is heel eigenaardigs uit! Want waar Nastia haar omgeving op de hoogte houdt van de passies van Stanley: “Deze man is gewoon kok van beroep. Weet je wel hoe blij het me maakt dat hij gewoon zelfstandig is… én kan koken enzo!”, is Stanley iets oppervlakkiger naar het thuisfront... Hij laat aan een vriend weten wat hem nou het meest opvalt aan Nastia: “Jopen dat ze heeft… holy f**!” Als hier niet heel duidelijk wordt wat het verschil is tussen mannen en vrouwen in het dateleven, dan weten wij het ook niet meer. 

Check de scène met de appjes hieronder:

 

Gepubliceerd op: 27 november 2021

Bron

Tags