Kroegen dicht? Zet gewoon deze geniale Irish Pub in je achtertuin!

De afgelopen twee jaar zijn we er bijna gewend aan geraakt dat we niet meer gewoon de kroeg in kunnen. Wil je toch gewoon met je vrienden een pilsje aan de bar drinken? Zet dan gewoon je eigen Irish Pub in je achtertuin! Entr My Little Pub helpt je om dit allemaal mogelijk te maken door prachtige, op maat gemaakte pubs in de achtertuin te creëren. Lees er hieronder meer over.
 

irish pub in de tuin

Enter My Little Pub

De mastermind achter dit project is Steve Rosling en wanneer het gaat om het bouwen van kroegen dan is hij een echte expert. In de loop der jaren heeft hij veel ervaring opgedaan met het bouwen van pubs in Ierland en Engeland. Samen met zijn schoonvader Gary besloten ze Enter My Little Pub te starten en dat gaat hartstikke goed! Hun eerste pub, genaamd O'Loughlin's vernoemd naar zijn schoonvader, is de geniale pub die je in je tuin moet hebben. De pub is 3,6 meter bij 2,8 meter en heeft een Engels tintje, waardoor je je even in Engeland of Ierland waant. Hoe geniaal is dat?

Customized

Het bouwen van O'Loughlin's heeft het bedrijf meer bekendheid gegeven, daarnaast kunnen de pubs ook customized worden wat het nog beter maakt. De pubs worden geleverd van Nederland tot Australië. Wil je ook een kroeg, dan heb je al een basismodel vanaf 70.000 dollar en voor de duurdere en geavanceerdere versies betaal je 100.000 dollar, omgereknd tussen de 61.000 en 82.000 euro. Stuur je schets in en My Little Pub zal proberen om je kroeg naar tevredenheid te maken.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

irish pub in de tuin

Bron en beeld: Man-man

Gepubliceerd op: 13 januari 2022

×