Kunstenaar maakt Harry Potter-mondkapje die de kaart van de Sluipwegwijzer laten zien wanneer je ademt

Vanaf 1 juni moet iedereen in het openbaar vervoer een mondkapje dragen. Het is ook niet meer dan logisch dat van alles inmiddels wel een mondkapje gemaakt kan worden. Maar dit mondkapje is misschien wel het spectaculairs van allemaal, en eentje waar elke Harry Potter fan blij van wordt. De in Colorado woonachtige kunstenaar Stefanie Hook heeft namelijk een mondkapje gemaakt, waarbij als je ademt de Sluipwegwijzer uit Harry Potter te voorschijn komt. 

Stefanie Hook is eigenaar van het bedrijf genaamd Colorado Pony Express (CPEX), waarmee ze normaliter met de handgemaakte knuffels en accessoires verkoopt. Afgelopen weken is ze ook mondkapjes gaan maken en verkopen, waaronder dus een Harry Potter mondkapje met de Sluipwegwijzer. De mondkapjes zijn volgens haar website niet van medische kwaliteit, maar zijn gemaakt met behulp van de naai-instructies van de Centers for Disease Control (CDC).

De kleurverandering (en daarmee het laten verschijnen van De Sluipwegwijzer) gebeurt zodra het mondkapje een temperatuur van ongeveer 28 ° C heeft bereikt. De mondkapjes kunnen pas weer zwart worden als de temperatuur lager is dan 28 ° C. 

@coloradopex

Wanted to make a crispier updated video of what to expect your masks to look like limited quantities ##handmade ##harrypotter ##mask ##artist ##maurauders

♬ original sound - coloradopex

Tegenover Insider zegt Stefanie het volgende over het speciale Harry Potter mondkapje: 

"I try to bring imagination to life in the creation of my products, ensuring that they are not one-dimensional items. I like to give the average person the ability to own items that are unique, and bring magic into the real world in hopes to further inspire others to create and be creative."

In de bovenstaande TikTok video hebben we te maken met een prototype van het Harry Potter Sluipwegwijzer mondkapje. Maar Stefanie gaat de mondkapjes snel in productie nemen. Naar verluid zal er vanaf 29 mei meer voorraad van dit masker beschikbaar zijn op haar site. 

Zelf zo'n masker kopen? Dat kan hier via de site van Stefanie hook. 

Copyright Colorado CPEX
Copyright Colorado CPEX

Gepubliceerd op: 20 mei 2020

Bron

Tags