Kurkdroge lifehack-sloper Khaby Lame nu één na grootste TikTokker ter wereld

Je kunt hem de afgelopen tijd onmogelijk gemist hebben: Khaby Lame. Misschien zegt de naam je niks, maar wanneer je zijn gezicht ziet, weet je gelijk om wie het gaat. Khaby's account met video's op TikTok, waarin hij lifehacks sloopt, verzamelde in het afgelopen jaar miljoenen volgers. Zelfs zoveel, dat hij zich inmiddels de één na populairste TikTokker ter wereld kan noemen!

khaby lame

85,5 miljoen volgers

De 21-jarige Italiaan, die in Senegal is geboren, maakt in zijn video's korte metten met allerlei zinloze lifehacks die er op TikTok te vinden zijn. Dit doet hij op zo'n kurkdroge manier, dat je onmogelijk niet kan lachen om zijn video's. Zijn account behaalde in korte tijd dan ook meer dan 85,5 miljoen volgers. hiermee heeft hij Addison Rae als tweede meest gevolgde TikTokker en heeft hij de jacht geopent op de nummer 1, Charli D'Amelio. voodat hij die heeft ingehaald heeft hij echter nog wel even te gaan. Charli's account verzamelde inmiddels ruim 19,5 miljoen volgers.

Onzin online

Hoe dan ook genoeg reden om nog maar eens een aantal van Khaby's laatste lifehack-slopers te posten, waarin hij het perfect antwoord geeft op alle onzin die er online te vinden is.

Check hier een aantal van de laatste video's van de kurkdroge lifehack-sloper Khaby Lame:

@khaby.lame

Cm on bro !! ##learnfromkhaby ##learnwithtiktok ##imparacontiktok ##khabylame

suono originale - Khabane lame

@khaby.lame

Sorry guys I forgot the first part “Easy Bro” ##learnfromkhaby ##learnwithtiktok ##ImparaConTikTok

suono originale - Khabane lame

@khaby.lame

I wanna see you flags under this video, mine are And yours? Where are you from? ##learnfromkhaby

suono originale - Khabane lame

Bron en beeld: FunX, TikTok, Youtube

 

Gepubliceerd op: 7 juli 2021

Tags