Land Rover vlucht via treinspoor tijdens politie achtervolging

Treinreizigers konden niet geloven wat ze zagen toen ze tijdens een politieachtervolging een auto over de spoorlijn zagen rijden.

Land Rover op treinspoor

In de beelden hieronden is te zien hoe twee politieagenten een auto probeerden te stoppen in Cheshunt, England. Maar toen ze de bestuurder vroegen om uit de auto te staooeb, verzette de man zich en ging ervandoor. Alsof vluchten van de politie niet voldoende was, besloot de chauffeur via het treinspoor te ontsnappen van de agenten.

Achtervolging via het spoor

De auto slipte toen hij over de sporen reed, al snel volgende een achtervolging van minste 10 politieauto's. Tevens was er ook een ambulance en een brandweerploeg die ter plaatse en werd het treinverkeer stopgezet.  Volgens het politieraport zou het gaan om een gestolen auto.

Zo vertelde de Britse transportpolitie tegen de Sun: "Agenten ontvingen om 9.43 uur een melding van een auto op de spoorlijn in Cheshunt. Agenten waren snel ter plaatse om te reageren op het incident, samen met collega's van de politie van Hertfordshire en de politie van Essex."

Volgens de politie is de bestuurder van het voertuig nog voortvluchtig. 

Gepubliceerd op: 20 juli 2021

×