Lang Leve de Liefde deelnemer Nick krijgt wel heel pikante verrassing

In het programma Lang Leve de Liefde worden twee inbekenden minimaal 24 uur, en maximaal vijf dagen bij elkaar in een luxe villa gezet, in de hoop dat de vonk overslaat en er nieuwe liefde opbloeit. Als deelnemer is het natuurlijk erg spannend om te zien wie er met je gematched wordt. In het geval van deelnemer Nick wordt het wellicht zelfs iets té spannend.

In het promotiefilmpje voor de nieuwe aflevering zien we Nick's eerste ontmoeting met Femke. Nick houdt het beschaafd, en heeft een paprikaplant voor haar meegenomen. Femke lijkt echt veel minder beschaafde plannen te hebben, zo blijkt uit de handboeien die ze heeft meegenomen. En ze is van plan ze te gebruiken ook. Ze vertelt Nick namelijk dat ze een activiteitje heeft voorbereid, en Nick moet zich daarbij blinddoeken. Hoe zal dit gaan aflopen...?

Check het fragment waarin Lang Leve de Liefde deelnemer Nick een pikante verrassing krijgt hier:

In de hottub

Dinsdag zagen we al hoe deelnemer Kevin zijn geluk niet opkon toen hij met de mooie Natalia in de hottub was belandt. Zeker toen ze hem ook nog eens vertelde waarvan ze opgewonden raakte. Bekijk het fragment hier terug.

Beon en beeld: Facebook Lang Leve de Liefde

Gepubliceerd op: 24 maart 2021

Tags