Lang Leve de Liefde-deelnemer zorgt met extreem slechte openingszin voor ongemakkelijk momenten

lang leve de liefdeWanneer je van ongemakkelijke televisie houd, is datingshow Lang Leve de Leifde een fruitboom die maar blijft geven. Deze keer is het de beurt aan Sharona en Thomas. Terwijl de twee samen in de hottub zitten, lezen ze kaartjes op waar opdrachten opstaan. Daarbij moet Thomas zijn beste versiertruc vertellen, waarna hij er een aantal extreem slechte openingszinnen uitgooit.

Sharona lijkt dan ook niet bepaald onder de indruk te zijn van de niet bepaalde romantische versierkunsten van Thomas, zeker wanneer hij vervolgens nog een onthulling doet over een van zijn wilde avonturen. Wij verwachten dan ook niet dat Thomas en Sharona voor elkaar gemaakt zijn en er een langdurige en passievolle relatie gaat volgen.

Denk jij dat jij het beter zou doen dan Sharona en Thomas? SBS is nog altijd op zoek naar deelnemers voor een nieuw seizoen van Lang Leve de Liefde. Je kunt je opgeven via deze link.

Check de extreem slechte openingszinnen van Thomas in Lang Leve de Liefde hier:

Eerder zagen we al hoe Coen in één klap een ongenadig einde maakte aan alle romantiek door een keiharde opmerking te maken over de rokersstem van Astrid. Dit fragment vind je hier.  

 

Bron en beeld: Facebook Lang Leve de Liefde

Gepubliceerd op: 8 februari 2021

Tags