Lekker makkelijk: koop bloemen in de vorm van lego!

Ugh, ben jij ook zo'n typ die het maar niet lukt om een plant langer dan 2 weken in leven te houden? Máár ben je wel iemand die het eens in de zoveel maanden toch maar weer probeert: 'zo moeilijk kan het toch niet zijn?!' We adviseren om je non-existing groene vingers te ontarmen en de LEGO-bloemen in huis te halen. Veel makkelijker!

Planten

Helemaal leuk hoor zo'n 'urban jungle' die alle hipsters tegenwoordig hebben, maar er zit erg veel werk in. Daar hebben we natuurlijk helemaal geen tijd voor (en geld, want om elke 2 weken weer nieuwe planten te kopen... nou ja, dat kost wat. Dat geven we dan liever uit aan bier of een barbecue ofzo). Gelukkig kunnen we nu een Nederlands bedrijf op onze blote knietjes bedanken. 
 

Lego + bloemen = fantastische combi

Waarom? Zij hebben Lego in de vorm van planten gemaakt. Zo heb je wel die aesthetic, maar niet het werk wat het geeft. En eigenlijk het belangrijkst: het kan niet dood of kapot gaan en het levert geen vervelende praktijken op. Win-win situatie zeggen we!
 

3D-printer

De bloemen zijn gemaakt door middel van een 3D-printer door '3DWise, quality 3D printing’ uit Alblasserdam. Koop je eerst rode bloemen, maar ben je die na een tijdje zat? Dan kun je gewoon een nieuwe kleur kopen. Ideaal wat ons betreft! 

 

Gepubliceerd op: 27 juli 2021

Bron

Tags