Li Kleine opnieuw onder vuur na beelden van asociaal rijgedrag

Loading Video...

Er lijkt geen week voorbij te gaan zonder een nieuw schandaal rond Lil Kleine. Onlangs was de rapper het middelpunt van grote ophef in een hotel op Ibiza, waar hij zijn (ex-)vriendin Jaimie Vaes een pak slaag zou hebben gegeven, en twee weken geleden kreeg Jorik een aanklacht van cursisten van zijn 'Street University' om succesvol te worden aan zijn broek, die niet zo tevreden waren met de kwaliteit van de cursus. Het schandaal van deze week gaat over het rijgedrag van Kleine.

lil kleine andre hazes

Gevaarlijke situatie

Jorik ging afgelopen weekend een drankje doen met een andere BN'er die de afgelopen tijd te maken heeft met imagoproblemen, niemand minder dan André Hazes jr. Kleine was hiervoor in zijn grote Range Rover gestapt, en filmde van achter het stuur hoe hij met 123 kilometer per uur waar je 100 mag, een andere weggebruiker asociaal opzij duwt, wat een gevaarlijke situatie oplevert.

Maneater

De reden dat Lil Kleine achter het stuur aan het filmen was, heeft mogelijk nog een andere reden. Op de radio speelt namelijk het nummer 'Maneater’ van Hall & Oates af. Veel mensen denken dat dit een steek is naar Jamie Vaes, die het momenteel op Ibiza uitstekend naar haar zin lijkt te hebben en de kleine rapper al helemaal vergeten lijkt te zijn. En gelijk heeft ze.

Dumb & Dumber

Roddelkoning FawryNotSawry gaat vooral stuk om de foto van Kleine en Dré Hazes. “De meest besproken ‘mannen’ van dit moment bij elkaar . Dumb & Dumber”, schrijft hij.

lil kleine

Bron en beeld: Instagram, AXED.nl

 

 

 

Gepubliceerd op: 12 juli 2021

Tags