Lidl strikes again: een handige picknick-rugtas te koop!

Wij zijn vast niet de enige die met dit goede weer staan te trappelen om álles buiten in de tuin of op het balkon te doen: thuiswerken, ontbijten, lunchen, avondeten, lezen, spelletjes doen, biertjes drinken en zo kunnen we nog wel even doorgaan. 

In de tuin

Toch moeten we zeggen dat de tuin nu na 1,5 week buiten zitten al ietwat vervelen. Het is en blijft dezelfde tuin, of het nou mooi weer of slecht weer is. Hoe leuk is het om dan lekker de hort op te gaan: naar het park, het strand of de duinen om daar te ontbijten of lunchen of avond te eten. Alleen dan kom je al met dat gezeik: hoe krijg je het allemaal fatsoenlijk mee? 
 

Picknicken

Een picknickmand kan de oplossing zijn, maar het tilt niet zo lekker. Zeker niet als je nog heel het strand af moet lopen om te zoeken naar een geschikte plek. Gelukkig hebben we daar onze beste vriend Lidl weer die met een perfecte oplossing komt: de picknickrugtas! Alles wat je nodig hebt om te picknicken zit in de rugtas gestopt. 
 

Functionaliteiten

De tas heeft een koelcompartiment (ideaal) en heeft ruimte voor zowel het bestek als borden als whatever je nog meer nodig hebt. Om precies te zijn beschikt de tas over het volgende: 4 vorken, 4 messen, 4 servetten, afneembare flessenkoeler, wijnopener, zout- en pepervaatje, 4 borden, 4 wijnglazen. Goed nieuws voor jou: de tas is ook nog eens afgeprijsd van 62,99 naar 49,99 euro. Bestellen doe je hier.

Bron en beeld: Lidl webshop

Gepubliceerd op: 10 juni 2021

Bron

Tags