Liedje André Hazes voor zoontje valt helemaal verkeerd: "Walgelijk kereltje!"

Het is de afgelopen tijd smullen geblazen voor de Nederlandse roddelpers: André Hazes jr. ruilde zijn 'grote liefde' Monique Westenberg voor de tweede keer in ruim een jaar in voor een nieuw exemplaar, deze keer het 25-jarige model Sarah van Soelen. Afgelopen vrijdag bracht Dré een nummer uit dat gericht is aan zijn vierjarige zoontje, maar dit valt bij veel mensen helemaal verkeerd.

andre hazes

Kleine Grote Vriend

In het nummer 'Kleine Grote Vriend’, dat andré Hazes uitbracht samen met de bekende songwriter John Ewbank, zingt Dré onder meer: "Kleine grote vriend / Van nu af aan ga jij mij minder zien / Het spijt me want jij hebt dit niet verdiend / Mijn kleine grote vriend. Kleine kampioen / Wees maar lief voor mama, geef d‘r nog een zoen / Er is niets wat zij er aan had kunnen doen / Ze gaf alles wat ze had / En ook ik deed echt mijn best / Maar soms is willen niet genoeg.”

Walgelijk kereltje

In RTL Boulevard noemt Rob Goossens het al belachelijk dat André Hazes zo snel na de break-up met Monique met dit nummer komt: "Dat je in dezelfde week met twee paparazzi naar Ibiza bent geweest, en dan met een sorry-nummer komt”. Ook op Twitter uiten veel mensen hun woede: "Wat ben jij verrot zeg! Ook nog ff geld willen verdienen over de rug van je ex en jouw zoon? Walgelijk kereltje!" is een van de reacties.

Check hier een aantal reacties op het nummer van André Hazes dat helemaal verkeerd valt:

Beluister het nummer Kleine Grote Vriend van André Hazes hier:

Bron en beeld: Nieuwsblad.be, Twitter, Instagram André Hazes

Gepubliceerd op: 3 mei 2021

Tags