Liegende LLdL-deelneemser massaal uitgekotst: 'Wat een eng mens zeg!'

In het populaire SBS6-programma Lang Leve de Liefde worden twee onbekenden bij elkaar gezet in een luxe villa, in de hoop dat er iets moois opbloeid tussen de twee. Dat pakt natuurlijk niet altijd even goed uit. Ook in het geval van Ilse en Mark lijken de vonken er niet bepaald vanaf te schieten, al is Ilse daar niet helemaal eerlijk over.

lang leve de liefde

Glashard liegen

Mark probeert tijdens het gesprek een beetje te peilen wat Ilse nou precies van hem vind, maar zij blijft daar vaag over. Wanneer Ilse vevolgens met een vriendin aan het appen is, vraagt Mark zich af of hij ook ter sprake is gekomen. Ilse liegt vervolgens glashard in zijn gezicht. Dit valt dan ook volledig verkeerd bij de kijkers, die Ilse massaal uitkotsen.

Wat een eng mens zeg

Op de Facebookpagina van Lang Leve de Liefde stromen de reacties binnen aan het adres van Ilse. "Weer zo'n leugenaar, zij is dom", "Wat een eng mens zeg bah ze is zo te zien erg vol van zichzelf", "Liegen en zo lelijk doen, maakt je ook echt niet mooi en slim, meid" en "Wat gemeen zeg. Je weet toch dat iedereen mee leest en kijkt. Alsof ze zelf zo'n topmodel is...", is een kleine greep uit de honderden berichten. 

Check het fragment met de liegende LLdL-deelneemser Ilse hier:

Bron en beeld: Facebook Lang Leve de Liefde

Gepubliceerd op: 7 april 2021

Tags

×