Lil Kleine en Jaimie reageren op 'Ibiza-incident': 'De geruchten zijn niet waar, laat ons met rust'

Je moet de afgelopen dagen onder een steen hebben geleefd, om niet de gebeurtenissen rond Lil Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes te hebben meegekregen. De rapper zou Jaimie in een hotel op Ibiza hebben mishandeld, waarna hij gearresteerd werd door de Spaanse politie. Lil Kleine werd korte tijd later vrijgelaten en de zaak geseponeerd 'wegens gebrek aan bewijs'. Inmiddels heeft het stel gereageerd op het 'Ibiza-incident'. 

Uit de hand gelopen feestje

Afgelopen zondag verscheen het bericht dat het flink mis was gegaan met Kleine en Jaimie, in een net geopend hotel op het Spaanse feesteiland. Daarbij zou een nachtelijk feestje zo erg uit de hand zijn gelopen, dat de rapper zijn vriendin zou hebben geslagen met een fles. Jamie zou vervolgens gewond en bebloed om hulp gevraagd hebben in de lobby. Vervolgens zouden politie en hotelpersoneel naar Lil Kleine gezocht hebben, die zich in het hotel had verstopt. Nadat hij in een hotelkamer werd aangetroffen, werd hij dan ook meegenomen naar het bureau. in de hotelkamer van de twee zouden glasscherven, bloed en drugs aangetroffen zijn.

Statement

In een statement aan Shownieuws laat het koppel nu weten: Wij zijn echt geschokt door alle media-aandacht met betrekking tot onze relatie. De geruchten die rondgaan omtrent dit incident zijn absoluut niet waar. We hebben onze hoogtepunten maar zeker ook onze dieptepunten. Omdat wij in de spotlight staan worden deze onder een vergrootglas gelegd." Toch wil Jorik, zoals de rapper eigenlijk heet, zijn excuses aanbieden. "Hij ziet in dat bepaalde dingen anders moeten en wil hier graag zijn verantwoordelijkheid voor nemen."

Met rust laten

Ook doen ze een oproep: "Als laatst willen wij de media verzoeken om ons de komende tijd met rust te laten. Zodat wij de gebeurtenissen van de afgelopen dagen samen als gezin een plekje kunnen geven. Wij houden erg veel van elkaar.”

Check hier de meest hilarische reacties op Twitter naar aanleiding van de arrestatie van Lil Kleine.

Dit is de reden dat Lil Kleine's label Topnotch de rapper nog niet heeft ontslagen na het incident:

Bron en beeld: Shownieuws, Instagram

 

Gepubliceerd op: 26 mei 2021

Tags

×