Lil Kleine verwijdert post nadat hij massaal belachelijk wordt gemaakt

Lil Kleine zit momenteel in de hoek waar de klappen vallen. Figuurlijk dan, in tegenstelling tot zijn vriendin Jaimie Vaes... Een Instagram-post van de rapper kreeg zoveel reacties waarin hij belachelijk werd gemaakt, dat hij besloot deze maar weer te verwijderen.

Extreem gierig

Jorik Scholten, zoals Lil Kleine eigenlijk heet, raakte de afgelopen weken in opspraak. Eerst nadat hij gearresteerd werd na een vermeende mishandeling van zijn vriendin Jaimie Vaes in een hotel op Ibiza, en afgelopen week nadat er berichten van 'insiders' rondgingen dat de rapper, die op social media altijd graag laat zien met geld te smijten, in het echte leven eigenlijk extreem gierig zou zijn. Het blijkt zijn imago allemaal geen goed gedaan te hebben.

Massale reacties

Kleine postte een foto vaarop hij poseert in het Jakarta Hotel in Amsterdam, waarbij hij schreef: "Zorg ervoor dat dit je droom is." Zijn volgers kennen echter geen genade, zo bleek wel uit de massale reacties, die honderden likes van anderen kregen. Zo grapte iemand: "Zit er een bloedspetter op het raam?", en een ander: "Skeere man, je pakt nooit bonnen zoals je zegt in je nummers." Weer een ander neemt geen blad voor de mond: "Een vrouw mishandelen zal nooit m’n droom zijn. Nee bedankt L*l Kleine" en "Zorg ervoor dat je niet gierig moet zijn."

Blijkbaar kon Lil Kleine zelf niet bepaald lachen om de reacties en besloot de post maar weer te verwijderen, maar het was te laat om te voorkomen dat hiervan al screenshots gemaakt waren.

lil kleine

Bron en beeld: Mediacourant, Shownieuws

Gepubliceerd op: 11 juni 2021

Tags