LLdL-deelnemer Giovanni is een klein beetje ontdeugend...

Een van de leukste programma's die op dit moment op tv te zien zijn is Lang Leve de Liefde op SBS6. In de datingshow worden twee onbekenden een week lang in een luxe villa opgesloten, in de hoop dat er iets opbloeid. Dit zorgt natuurlijk vaak voor ongemakkelijke en hilarische situaties. In de meest recente aflevering wordt Willemijn gekoppeld aan Giovanni, en deze laatste is er een van het ondeugende soort.

Handjes boven de dekens

Giovanni is overduidelijk zeer geïnteresseerd in Willemijn, en heeft geen enkele moeite dit zonder er doekjes omheen te winden aan haar duidelijk te maken. Wanneer Willemijn opmerkt dat Giovanni dus een passievolle man is, knipoogt hij veelzeggend, waarna ze vertelt dat ze met haar moeder heeft afgesproken haar handjes boven de dekens zou houden. Maar daar heeft Giovanni wel een oplossing voor...

Check het fragment met de ondeugende LLdL-deelnemer Giovanni hier:

Hele grote t*eten

Over ondeugende deelnemers gesproken, onlangs was Sjef behoorlijk onder de indruk van Yolande, en nam daarbij absoluut geen blad voor de mond. Hij vond namelijk dat ze hele grote ti*eten had. Yolande kon wel lachen om de recht door zee-opmerking en waas zelfs bijzonder gecharmeerd van Sjef. Check het hilarische fragment hier.

Bron en beeld: Instagram Lang Leve de Liefde, DailyBuzz

Gepubliceerd op: 12 maart 2021

Tags