LLdL-deelnemer Kevin kan zijn geluk niet op: "Je houd echt van s*ks hè?"

In het datingprogramma Lang Leve de Liefde worden twee onbekenden bij elkaar in een luxe villa gezet, in de hoop dat er iets opbloeit. Dat kan natuurlijk twee kanten opgaan, maar in het geval van deelnemer Kevin lijkt met de mooie Natalia met zijn neus in de boter gevallen.

Samen slapen

Kevin is MMA-trainer en tot zijn grote geluk blijkt Natalia ook ervaring te hebben in de vechtsport, zo zagen we maandag al in het promotiefilmpje voor de aflevering. Het leek dan ook goed te klikken, zeker toen Natalia aangaf een echte vleeseter te zijn. Het ging zelfs zo goed dat meneer MMA al zijn moed bij elkaar raapte en haar vravroeg agt waar ze zullen gaan slapen. Natalia wil best samen in het bed slapen, maar heeft wel een duidelijke regel, zo maakt ze hem fijntjes duidelijk. Ze waarschuwde hem namelijk dat ze 'zijn poten zou breken' als hij die niet thuis kon houden.

Kevin boekt vooruitgang

In een nieuw fragment van de aflevering zien we dat Kevin sindsdien echter vooruitgang heeft geboekt en steeds iets brutaler durft te zijn, wanneer ze samen in de hot tub belandt zijn. Wanneer hij haar vraagt waar ze opgewonden van wordt, krijgt hij dan ook een verrassend antwoord. Kevin kan zijn geluk dan duidelijk niet op.

Check het fragment waarin Kevin zijn geluk niet op kan hier:

Bron en beeld: Facebook Lang Leve de Liefde

Gepubliceerd op: 23 maart 2021

Tags

×