LLdL-deelnemer windt er geen doekjes om: 'Ik vind dat je hele grote t*eten hebt'

Een van de leukste programma's dat op dit moment op de Nederlandse televisie is te zien is toch wel datingshow Lang Leve de Liefde. Ook deelnemers Sjef en Yolande zorgen voor veel hilariteit onder de kijkers. Sjef is namelijk behoorlijk onder de indruk van Yolande, en neemt daarbij absoluut geen blad voor de mond.

Markante figuren

De casting voor Lang Leve de Liefde slaagt er keer op keer weer in om de meest markante figuren in het programma te laten verschijnen. Zo gingen kijkers onlangs al stuk om Coen, die in één klap een einde aan de romantiek wist te maken door zijn date Astrid voor schut te zetten vanwege haar rokersstem. Ook deelnemer Sjef is zo'n type, alleen pakt het in zijn geval een stuk beter uit.

Recht door zee-opmerking

Sjef is namelijk goudeerlijk wanneer hij Yolande probeert te omschrijven. “Ik vind je een heel lief gezicht hebben” en “Je ziet er goed uit”, begint hij netjes, maar daarna windt hij er geen doekjes om. Yolande kan gelukkig wel lachen om de recht door zee-opmerking en is zelfs bijzonder gecharmeerd van Sjef. 

Check het fragment met Sjef die er geen doekjes omheen windt hier:

Bron en beeld: Facebook Lang Leve de Liefde

 

Gepubliceerd op: 1 maart 2021

Tags