LLDL-Evelien zorgt voor nieuwe rel door Ruben's vriend te versieren: "Alles kan kapot"

Lang Leve de Liefde-deelneemster Evelien zorgde afgelopen week al voor een stroom aan reacties van kijkers, door tijdens de eerste ontmoeting met Ruben kneitertje dronken te worden, en nu zorgt ze opnieuw voor verbazing door wel heel geïnteresseerd te zijn in de beste vriend van Ruben.

LLDL Evelien

Emmertje halen

In Lang Leve de Liefde Love worden twee vreemden bij elkaar gezet in een luxe villa, in de hoop dat de vonk springt. Dat is natuurlijk best spannend voor de deelnemers, vooral omdat alles wordt opgenomen door camera's. Gelukkig is er genoeg drank in huis om de scherpe randjes eraf te halen. Deelnemer Evelien wist echter niet echt maat moet houden, en werd tijdens de eerste avond met Ruben al zo dronken, dat Ruben 's nachts een emmertje moest gaan halen. De beelden hiervan kijk je hier terug.

Vriend van Ruben

Inmiddels zijn er nieuwe beelden verschenen, waarop Evelien weer helemaal is opgeknapt. Zo opgeknapt, dat ze alweer klaar is om een nieuwe rel te veroorzaken. Ruben's beste vriend komt namelijk naar de villa, en daarbij steekt Evelien niet onder stoelen of banken dat ze die vriend eigenlijk leuker vindt dan Ruben, met wie ze in de villa zit. Dat deze vriend zelf al een vriendin heeft, lijkt haar niet te deren: "Alles kan kapot".

Veel reacties

De nieuwe stunt van Evelien zorgt opnieuw voor veel reacties bij LLDL-kijkers. Zo schrijven ze onder meer: "Ze doet heel stoer, maar eigenlijk is ze heel onzeker..", "Nou alle jongens van Nederland jullie zien ze is niet te vertrouwen. Meid je zet je eigen zo voor l.l op tv", en "Ze zet zichzelf wel heel goedkoop neer".

Check hoe LLDL-Evelien Ruben's beste vriend versiert hier:

Bron en beeld: Facebook Lang Leve de Liefde

 

 

 

Gepubliceerd op: 12 april 2021

Tags