LLDL-kijkers gaan stuk om stomdronken Evelien: "Die is zo teut als wat!''

Het programma Lang Leve de Liefde is als een boom die maar vruchten blijft geven. De afgelopen dagen verbaasde kijkers zich massaal om de totaal omhooggevallen Ilse, die zich véél te goed voelde voor Mark, en deze keer zien we Ruben en Evelien, waarbij de laatste net iets té ver in het glaasje heeft gekeken.

lang leve de liefde evelien

Genoeg drank aanwezig

In Lang Leve de Liefde worden twee onbekende bij elkaar in een luxe villa gezet, in de hoop dat de vonk overspringt. Voor de deelnemers is het natuurlijk best spannend, zeker doordat alles door camera's wordt vastgelegd. Gelukkig is er genoeg drank in het huis aanwezig, om de scherpe randjes eraf te halen. Deelneemster Evelien weet echter niet zo goed maat te houden, en wordt dan ook stomdronken. Zo erg, dat Ruben's nachts een emmertje moet gaan halen.

Reacties

Veel kijkers snappen dan ook niet dat je zo dronken kan worden tijdens een eerste date, maar kunnen er ook wel om lachen, zo blijkt uit de vele reacties: "Kijk haar eens dronken zijn dan!", "Wat zet zij zichzelf voor schut", "Omg! Die is zo teut als wat!" is een greep uit de reacties. Een ander vind het juist wel mooi: "Hehe eindelijk een beetje feest in die dooie tent."

Check het fragment met de stomdronken Evelien hier:

Bron en beeld: Facebook Lang Leve de Liefde

Gepubliceerd op: 9 april 2021

Tags

×