LLDL-kijkers verbazen oersaaie deelneemster: 'Wat een suffe griet zeg!'

Het nieuwe seizoen van Lang Leve de Liefde is onlangs eindelijk weer van start gegaan, en we zagen al wat opvallende deelnemers voorbij komen. Ook de nieuwste deelneemster Britt valt weer op bij kijkers, maar niet bepaald in positieve zin. Ze lijkt namelijk oersaai te zijn.

lldl deelneemster

Hoofdpijn

In een promovideo op de Facebookpagina van Lang Leve de Liefde zien we hoe Britt's date Mike zijn uiterste best doet om het ijs te breken en het gesprek op gang te krijgen, maar Britt geeft geen kik en lijkt geen idee te hebben waarom ze aan het programma mee doet. Bovendien geeft ze gelijk al aan niet in de hottub te willen en hoofdpijn te hebben.

Maak dat je wegkomt!

Veel kijkers ergeren zich dan ook mateloos aan de saaie Britt, zo laten ze massaal weten in de reacties. Zo schrijft ene Astrid: "Kerel, maak dat je weg komt. Ze heeft nu al last van hoofdpijn." Tjade merkt cynisch op: "Wat een gezellige meid zeg, de hele kamer licht op als ze binnenstapt!" En Thea merkt op: "Wat zeg die jongen het netjes en rustig,wat een suffe griet zeg,zo ben ik jaja succes met je vervelende houding."

Chantal neemt het echter voor Britt op: "Waaauw wat een negatieve reacties, niet echt een natuurlijke setting met allemaal camera’s op je neus gericht… Tuurlijk weet je dit van te voren, maar niet hoe je brein op zoiets reageert. Snap best dat je hier spontaan onzeker van kan worden, de mensen om je heen weten wel beter meid."

Check het fragment met de oersaaie deelneemster in LLDL hier:

Bron en beeld: Facebook Lang Leve de Liefde

Gepubliceerd op: 20 september 2021

Tags