LLdL deelnemer Halid zorgt met ongefilterde opmerkingen voor verbazing bij kijkers

Lang Leve de Liefde is een programma vol opvallende figuren. Een van die opvallende figuren is deelnemer Halid, die zijn filter duidelijk heeft thuisgelaten. Kijkers zijn dan ook vol verbazing om zijn stroom aan bijdehante opmerkingen. 

Alles kan kapot

De Bredanaar is duidelijk niet op zijn mondje gevallen en gooit de ene na de andere ongefilterede opmerking eruit. Bianca, de dame aan wie Halid gekoppeld is, moet dan ook duidelijk even verwerken waar ze mee geconfronteert wordt. Zo vertelt ze dat haar zus in Oosterhout woont, vlakbij Breda. Halid wil dan ook wel even bij haar op visite gaan. Ze heeft dan al wel een vriend, maar alles kan volgens Halid kapot.

Reacties

Kijkers reageren dan ook massaal op de Facebookpagina van het programma. "Omg! Waar hebben jullie deze vandaan? Ik vind hem geweldig   keihard recht door zee", schrijft iemand. Niet iedereen is echter even positief. "Grote mond, maar wat een kinderachtige opmerking dan ga ik die taart in jou gezicht gooien .
En alles kan stuk  tja wordt jij eerst maar eens een volwasse man. Wat een praatjes maker "

Check de ongefilterde opmerkingen van LLdL-deelnemer Halid hier:

Ontdeugend

Onlangs gingen kijkers ook al stuk om de mega-ontdeugende Giovanni, die er bepaald geen doekjes omheen wond. Dit fragment vind je hier.

Bron en beeld: DailyBuzz

Gepubliceerd op: 20 maart 2021

Tags

×