Lol: neem een kijkje achter de schermen bij de ME

We hebben afgelopen week allemaal de beelden gezien en de nieuwsberichten gelezen over de avondkloktaferelen die in Nederland plaatsvinden. Dat er chaos is, is bekend. Gelukkig is er tussendoor ook ruimte voor wat luchtigere, satirische grappen! 

Bijbaan bij de ME

De 24-jarige Kelvin, bekend van het Youtube-kanaal Kalvijn, laat speciaal voor dit moment éénmaal een kijkje achter de schermen zien bij zijn bijbaan bij de ME. Tijdens de demonstraties in Eindhoven laat hij zien hoe het eraan toegaat in spuitwagen en wat voor keuzes daar gemaakt worden... 

Check de video waarin je een kijkje achter de schermen krijgt bij de ME hier:

Vacature voor relschoppers

Eerder kwam een bedrijf uit het Brabantse Prinsenbeek al op het idee om op zoek te gaan naar de relschoppers, en ze een baan aan te bieden: Van den Broek infra BV zette de volgende vacature uit:

Voor alle stenengooiers ( relschoppers )

Ik zoek nog een oppermannen! Het heeft veel voordelen. Namelijk:

- je mag OVERDAG bij mij zoveel stenen aangooien als je wilt.( hoe sneller hoe beter, zal je daarvoor natuurlijk rijkelijk voor betalen

- je krijgt gewoon werkhandschoenen, dan krijg je niet zo snel zere handen.

- je hoeft niet met je handen de stenen uit te breken daar heb ik gewoon machines voor.

- nog een voordeel is dat je s avonds gewoon moe bent en dus s avonds niet meer naar buiten wilt. En dus ook weinig last hebt van de avond klok!

- ben je nog niet moe genoeg, mag je altijd overwerken, wat extra uitbetaald word!

- het meest mooie is dat je gewoon geld verdiend ipv boetes moet betalen.

Dus ik zou zeggen een win win situatie, heb je interesse neem gerust contact op of stuur een pb

Een bouwbedrijf uit Prinsenbeek ontvangt relschoppers met open armen. Het bedrijf is namelijk op zoek naar stratenmakers. „Je mag OVERDAG bij ons zoveel stenen aangooien als je wil.”

Gepubliceerd op: 29 januari 2021

Bron

Tags