Lukt het jouw om deze hamburger met 2,7 kilo aan vlees op te krijgen?

Ben jij een grote eter, ben jij een absolute kampioen in veel eten? Dan hebben wij een hele interessante eet challenge voor jou. Het gaat om de Big Daddy Challenge double-nine van het restaurant "Burgers van Barneveld" uit - hoe kan het ook anders - Barneveld. Tot op heden is het nog niemand gelukt om deze challenge te voltooien. 

Foto van Facebookpagina Burgers van Barneveld. 

De Big Daddy Challenge Double Nine bestaat zoals de naam al doet vermoeden uit negen burgers. Ieder burger is 300 gram. Daarnaast zit er natuurlijk een broodje, uitjes, kaas en komkommer bij. Al met al weegt de de Big Daddy maar liefst 2,7 kilo. Maar het is nog niemand gelukt om de burger in zijn volledig op te eten. 

Foto van Facebookpagina Burgers van Barneveld. 

Het huidige record staat op naam van competitive eater Remy van der Wijngaart, aka Remy Focus (hier boven te zien op de foto). Het lukte hem om maar liefst acht burgers weg te krijgen, z'n 2,5 kilo aan vlees en ongeveer 8000 calorieen. 

De regels van de Big Daddy challenge zijn simpel, wat je bestelt moet je opeten. Tijd maakt helemaal niet uit, je mag er zolang over doen als jij maar wil. De enige voorwaarde is dat jij het in het restaurant op eet. Of dat met je handen of met mes en vork gebeurt maakt niet uit. Denk jij dat het jou lukt om deze burger op te eten? 

Loading Video...

Hier zien we hoe competitive eater Remy van der Wijngaart alias Remy Focus, de Big Daddy Challenge weet te voltooien

Gepubliceerd op: 10 oktober 2018

Tags