Maan boos op Tony Junior vanwege pikante onthulling

Maan en Tony Junior zijn iets langer dan twee jaar een stel geweest. Dat het uit is, is inmiddels wel duidelijk. Tony Junior deed onlangs mee aan het televisieprogramma The Bachelor, waar overigens ook nog heel wat over te zeggen valt... Toch gaf hij na zijn delname aan het programma nog aan dat zangeres Maan nog altijd zijn grote liefde is, en deed zelfs een pikante onthulling ovr haar, tot boosheid van Maan zelf.

Maan Tony Junior string
 

String

In het programma Rooijakkers Over De Vloer zoekt presentator Art Rooijakkers elke week een andere bekende Nederlander bij hen thuis op. In de aflevering van aanstaande donderdag is Tony Junior te zien (overigens nu al vooruit te kijken op Videoland). Daar gaat het eigenlijk al snel de verkeerde kant op. Art krijgt een home tour van Tony en zodra ze in zijn slaapkamer komen, valt Arts blik op een bijzondere lijst in zijn kamer boven zijn bed. In de lijst zit een kanten string. Als Art om verduidelijking vraagt wat dat precies is, vertelt Tony het verhaal:  "Toen wij uit elkaar gingen had zij [Maan] ooit dat broekje voor mij gekocht omdat wij een liedje samen hadden: ‘Ik geef je een roosje m’n roosje’. En toen had ze die gekocht en daar staat een roosje op. Toen had ze die aangedaan voor de laatste keer en toen zei ik: ‘Ik wil hem houden.’”

Creepy

Creepy much? Wel een beetje. Ook Maan is niet echt gediend van deze actie. In een livestream op Twitch vertelt Tony dat hij Maan heeft gesproken en dat ze er 'niet heel blij' mee was en dat ze nogal 'gepikeerd' is. Dat begrijpen we, Tony... 

Maan Tony Junior string

Gepubliceerd op: 21 september 2021

Bron

AD

Tags