In Maastricht kun je zelf 68 verschillende biertjes tappen

Ben jij een groot liefhebber van bier en zou je het liefst elke dag een flesje of blikje openbreken? Snappen wij en dat snapt Maastricht! Er opent namelijk een bierhemel in ons meest zuidelijke provincie. Om precies te zijn in het Limburgse Maastricht. 

De drie ondernemers en tevens vrienden Sven, Cayle en Philippe kwamen met het idee om een bar te beginnen. Ze wilden wel iets anders dan andere bars hadden, dus na heel wat brainstormen kwamen ze op 'Bar The Loft'. In Bar The Loft kun je 68 biertaps vinden die allemaal verschillend zijn,. Nice! Bar The Loft is te vinden midden in de studentenwijk. 
 

Crowfunding voor bier tappen

Sven, Cayle en Philippe hebben wel de hulp van andere mensen nodig om de bar ook daadwerkelijk op te zetten. Daar is zelfs een crowdfundingsactie voor opgezet! De actie gaat al de goede kant op, want ze hebben inmiddels 100.000 euro opgehaald voor de realisatie van het café. Dat café gaat er dus sowieso komen. 
 

Doneren

Dus wil jij ook heel graag 68 biertjes zelf tappen en vind je het een masterlijk idee? Doneer dan hier een euro'tje voor de drie vrienden. Dat kunnen ze natuurlijk altijd gebruiken! Hopelijk kunnen we dan snel met z'n allen wat biertjes tappen. 

Loading Video...

Gepubliceerd op: 9 mei 2021

Bron

Tags