Man (35) doet oproep voor nieuwe vriendin met pittige eisenlijst

Een Australische 35-jarige man is op zoek naar een nieuwe liefde. Daarom besloot hij om een oproepje te plaatsen op Facebook. Maar het is als potentiële geliefde niet gemakkelijk om aan zijn eisenlijstje te voldoen; hij verwacht nogal het een en ander van zijn ware liefde.

Zoals te zien is in de foto, moet zijn nieuwe vriendin tussen de 19 en 23 jaar oud zijn, niet zwaarder dan 47 kilo wegen en niet groter zijn dan 1 meter 55. Daarnaast moet ze ook nog eens sporten, niet te dik maar zeker ook niet te dun zijn. Het liefst wil hij een blank of klein beetje gekleurd meisje.

Natuurlijk heeft zijn liefde een goede baan, en heeft een redelijk nieuwe auto. Daarnaast moet ze minstens cup C hebben, en worden er ook eisen gesteld aan de vagina. ‘Goedkoop’ uitziende tatoeages en piercings in het gezicht wil meneer ook niet.

Nou is het op zich knap als je hier al aan voldoet, maar dan stelt hij ook nog eens eisen over de exen van zijn geliefde. Hij mag ze niet kennen, en mogen niet in de buurt wonen. Ohja, haar innerlijk moet ook nog mooi zijn. Nou, dit verklaart een hoop waarom meneer nog single is!

Beluister hier onze carnavalskraker "Geef ons maar bier"!

Gepubliceerd op: 13 februari 2019

Tags