Man laat tanden trekken om een nieuwe wereldrecord te breken

Een wereldrecord verbreken is iets waar veel van ons alleen maar over durven te dromen. Terwijl anderen gewoon hun verstand op nul zetten en er gewoon voor gaan. Eén van die mensen is de 74-jarige Parkash Rishi. Hij heeft inmiddels zoveel records gebroken dat hij niet meer van ophouden weet. Hij gaat zelfs zo ver dat hij voor zijn nieuwe record poging, vijftig brandende kaarsen tegelijkertijd in zijn mond houden, al zijn tanden wil laten trekken.

De 74-jarige recordverzamelaar heeft naar eigen zeggen al zo’n 20 records op zijn naam staan en noemt zichzelf Guinness Rishi. Het eerste record dat de Indiase Rishi vestigde was 1.001 uur op een scooter rijden en hij verbrak een record door 366 vlaggen op zijn lijf te laten tatoeëren. Met de recordmanie van Rishi wil hij zijn familie trots maken. “Mensen die geen geld hebben, willen ook iets doen in hun leven. Dus proberen de armen records te breken met hun wilskracht.” Nadat hij al eerder 496 rietjes in zijn mond kreeg wil hij nu vijftig brandende kaarsen in zijn mond stoppen, alleen zitten zijn tanden een beetje in de weg.

Eerder zorgde hij ook voor het record van de oudste geadopteerde persoon door zijn 61-jarige zwager te adopteren. De fanatieke Rishi heeft ontzettend veel wilskracht en wil een voorbeeld zijn voor arme mensen die hun dromen niet kunnen najagen. Een beetje gek moet je natuurlijk wel zijn om deze bizarre records te vestigen. Eén ding is zeker: hij is er trots op! Inmiddels is hij alweer bezig met zijn volgende record: tatoeages van alle grote wereldleiders op zijn lichaam. Helaas staat een portret van Mark Rutte nog niet te schitteren op het lichaam van de Indiër.

Gepubliceerd op: 29 mei 2016

Bron

Tags