Man leeft twee dagen voor niks in de IKEA

Maak kennis met Harvey Champine, een man die twee dagen IKEA als hotel gebruikte. En niemand heeft dat ook maar enig moment doorgehad. We hebben weleens  mensen gezien die verdwaalden in de IKEA, maar slapen nog nooit. Hoe heeft hij dat gedaan? En wat vond hij van zijn overnachtingen?

Harvey was een paar dagen vrij van werk en besloot om naar de IKEA te gaan. En wat doe je dan als jij in de IKEA bent. Dan ga je goedkope hotdogs vreten, want op een lege maag kan je natuurlijk niet rondslenteren in het meubelwarenhuis. Maar de hotdogs werden Harvey fataal, hij werd namelijk verschrikkelijk moe. Iedereen zou zeggen tijd om naar huis te gaan. Alleen niet meneer Champine. Hij besloot namelijk een van de vele bedden in te duiken om even een powernap te doen.

Echter toen hij wakker werd, was de winkel al een paar uur dicht. Alles stond uit. Hij besloot maar niet te bewegen, voor het geval dat bewegingssensoren in het pand (die wellicht aanwezig waren) hem zouden detecteren en hij zodoende heel wat had uit te leggen. In de ochtend kwamen de klanten weer binnen, maar niemand had iets door. Hij besloot uit bed te gaan en opzoek te gaan naar eten. Van al dat slapen had hij verdomde honger gekregen. In plaats van geld uitgeven om een maaltijd te scoren, besloot hij in het restaurant aan mensen te vragen of hij de restjes mocht hebben. Lekker cheapass.

Harvey besloot om nog twee dagen in het prachtige meubelwarenhuis IKEA te blijven. Een welverdiende vakantie, aldus Harvey. Uiteindelijk was het tijd om naar huis te gaan en weer aan het werk te gaan, maar niet voordat hij een recensie op TripAdvisor achterliet. ‘This vacation had everything… I’ll be giving you all five stars on TripAdvisor, IKEA.’ 

Gepubliceerd op: 21 januari 2015

Bron

Tags