Man moet van zijn vriendin kiezen; zij eruit of zijn hond!

Een opmerkelijke situatie voor een man die al vier jaar lang een liefdevolle relatie. Het was namelijk tijd voor een nieuwe stap in hun relatie, oftewel de twee wilde graag samenwonen. Alleen de dame had nog wel een bijzonder verzoek. Ze had namelijk een ontiegelijke hekel aan zijn hond, en gaf de man in kwestie een ultimatum. Of die hond verdwijnt of ik verdwijn. De man besloot daarom een uitermate scherpe advertentie te plaatsen op craiglist: 

 

Nederlandse vertaling

"Mijn vriendin houdt niet van mijn beagle Molly. DUS, ik moet haar herplaatsen. Ze is een raszuivere uit een rijke regio en ik heb haar 4 jaar gehad. Ze vindt het leuk om spelletjes te spelen. Niet helemaal getraind. Heeft lang haar, dus ze heeft een beetje veel onderhoud nodig, vooral de nagels, maar ze vindt het leuk om ze te laten doen. Blijft de hele nacht liggen keffen maar slaapt terwijl ik werk. Eet alleen het beste, duurste eten.

Zal je NOOIT begroeten aan de deur na een lange dag of je onvoorwaardelijke liefde geven als je down bent. Bijt niet, maar ze kan gemeen zijn als de hel!

Dus … iemand die geïnteresseerd is in mijn 30-jarige, zelfzuchtige, slechte, goud-gravende vriendin? Kom haar halen! Ik en mijn hond willen dat ze zo snel mogelijk een nieuw huis vindt! ” 

Die hebben waarschijnlijk geen relatie meer met elkaar! 

Gepubliceerd op: 14 november 2019

Tags