Man schildert zelf haaientanden op het wegdek

Als er mensen onnodig te hard rijden en onveilige situatie creëren in je woonplaats kan je natuurlijk altijd een melding maken bij de politie. Maar je kan natuurlijk ook het heft in eigen handen nemen. Zo zou er afgelopen week een 62-jarige man uit Waalwijk zijn aangehouden omdat hij haaientanden op het wegdek aan het schilderen was.

Een voorbijganger zag de man vrijdagavond met een pot witte verf en een kwast bezig op de Beethovenlaan in Waalwijk en besloot de politie in te schakelen. Nadat de politie hem aansprak liet de man weten dat hij de haaientanden aan het verven was omdat hij vond dat er veel te hard werd gereden. Ook vertelde hij dat hij van plan was om dit op iedere hoek van de straat te gaan doen.

De politie hield de man aan voor vernieling van het wegdek en moest een nacht doorbrengen in de cel vanwege zijn actie. Naast de haaientanden op de Beethovenlaan bleek hij de witte driehoeken ook op de Mendelssohnstraat en de Johann Straussstraat te hebben aangebracht. De gemeente heeft de beschilderingen inmiddels verwijderd.

 

Gepubliceerd op: 20 mei 2018

Bron

HLN

Tags