Man weet na 25 jaar eindelijk zijn rijbewijs te behalen!

Een bizar verhaal uit Engeland, daar is de 42-jarige Christian Whiteley-Mason er na 25 jaar eindelijk in geslaagd om zijn rijbewijs te halen. In totaal heeft Mason 85 lessen, 32 examenpogingen, 14 verschillende instructeurs en 10.000 pond nodig gehad om het roze pasje te behalen. 

Tegenover Daily Express reageert hij vol enthousiasme en onbegrip: "I can't believe I've finally passed after all these years. I'm still in shock!". Het lukte Christian om bij zijn 33ste examenpoging eindelijk om het rijbewijs te bemachtigen. Bij zijn eerste instructeur had hij maar liefst 56 lessen, maar die had niet veel vertrouwen in hem. "I had 56 lessons with my first instructor and eventually he told me to just give up as I would never pass.”

Hij besloot daarom ook in 2003 gewoon te kappen met rijlessen en het proberen te behalen van zijn rijbewijs. Maar doordat zijn werk veel reizen vereist, werd hij het op een gegeven moment zat en besloot hij het toch weer op te pakken. En zo wist hij na 25 jaar dan eindelijk toch zijn rijbewijs te halen. 

Gepubliceerd op: 10 juli 2018

Tags